HATAY / SAMANDAĞ - Sakarya İlkokulu

Ara

Okulumuz öğretmenlerine yönelik 08 - 09 Aralık 2022 tarihlerinde Protokol Kuralları Semineri düzenlendi.Seminer sunumu okul binasında okul müdürü Edip SAY tarafından yapıldı.Seminerde karşılıklı görüş alışverişleri ve konu ile ilgili bilgilendirmeler yapıldı.

Ara

24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle okulumuzda çeşitli etkinlikler yapıldı.Etkinliklere veliler, öğretmen ve öğrenciler büyük ilgi gösterdi.Ayrıca Öğretmenler Günü nedeniyle ilçe düzeyinde yapılan resim yarışmasında dereceye giren okulumuz 4-C sınıfı öğrencisi Miraç KUDRET ödüle ayık görüldü.

Kas

Okulumzda 10 Kasım Atatürk'ü anma ve Atatürk haftası   nedeniyle çeşitli etkinlikler yapıldı.Öğretmen ve öğrencilerin hazırladığı etkinlikler beğeni topladı.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle okulumuzda çeşitli etkinlikler yapıldı.Etkinliklerde Cumhuriyet'in önemi vurgulandı.

Eyl

Okulumuzda 2022-2023 Eğitim- Öğretim yılı ilköğretim hafası kutlamaları yapıldı.Kutlama etkinlikleri 12  - 16 Eylülk hafası boyunca devam etti.Öğretmen ve öğrencilerin yaptığı etkinliklere veliler de eşlik etti.

Eyl

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı senebaşı öğretmenler kurulu toplantımızı yaptık.Toplantıda öğretim yılı boyunca yapılacak çalışmalar görüşülüp karara bağlandı.

Tem

Okulumuzun 2021  - 2022 Eğitim-  Öğretim yılı sene sonu öğretmenler kurulu toplantısı yapıldı.Toplantıda eğitim öğretim yılının değerlendirmesi ele alındı.

Mrt

Dünya geneline yayılan Covid-19 salgınına karşı okulumuzda ilaçlama çalışmaları yapıldı.

Mrt

3.Sınıf Hatyat Bilgisi  konusu olan Yönetim Birimleri ile ilgili sınıf çalışmalarında 3-C sınıfında  Mahalle muhtarımız Nevzat ÇINAR yerel yönetimlerle ilgili bilgiler verdi.

Ara

3.Sınıflar Türkçe dersinde işlenen  konu ile ilgili sınıf müzesi çalışmaları yapıldı.Çalışmalar kapsamında okulumuz 3-A sınıfı öğretmeni Yedigar ARSLAN rehberliğinde yapıldı.Bu çalışmalarla geçmişe yolculuk yaparak,eskiden kullanılan eşyalar hakkında bilgi toplamak,günümüze kadar nasıl değişerek geldiğini deneyimlemek ve bilgi  becerileri arttırılması amaçlandı.